Modetrends voor dames

throwback klassieke ijscoupe met je favoriete ontbijtunch,

Dus je hebt je garderobe voor de zomer opgepept, zodat je weer kunt genieten van je favoriete zondagse verwennerij – waarom niet beginnen met een paar slingbacks met plateauzolen? Slingbacks met platform zijn de afgelopen jaren een grote hit in de stijlscene, dus als je in deze specifieke stijl wilt gaan, kies dan welk paar het beste bij je past. Als je van plan was om een ​​hogere opleiding in de mode te volgen, is het raadzaam wat tijd te nemen om alle mogelijkheden van je garderobekeuze deze zomer te ontdekken – je zult er geen spijt van krijgen.

Een van de belangrijkste redenen achter de populariteit van een bepaalde stijl is ongetwijfeld de manier waarop het een look belichaamt. Om een ​​look te creëren die er goed uitziet, moet je weten wat bij je past en wat niet. Het leuke is dat je je niet aan één bepaalde stijl hoeft te houden en als je wilt experimenteren dan kan dat. Het enige dat u echter moet begrijpen, is dat er geen 'verkeerde' manier is om een ​​bepaalde mode te dragen. Stel dat je bijvoorbeeld besluit dat je gewoon geen vrouwelijke ranken hebt. Er zijn veel manieren waarop je accessoires kunt gebruiken om er nog steeds geweldig uit te zien, wat zeker geen fout is. Als je echter naar tijdschriften en andere modetrends voor dames kijkt, zie je vaak een trend voor slimfit broeken. U kunt zich echter tegen deze modetrend verzetten en in plaats daarvan kiezen voor een wijde broek. Als je eenmaal een broek draagt ​​die min of meer je beenlijn laat zien, ben je de hele zomer vast aan het strand, maar dat is niet nodig. Er zijn manieren om de look nog steeds springlevend te maken en u kunt dit doen met de volgende eenvoudige tips:

De meest basic cocktailkleding voor dames

Platte voorkant, effen kleur, geen details, één knoop is het statement.

The Pants Have Noonym: Als je de definitie van een jongensbeen in de beenafdeling van een vrouw niet kent, is het geen wonder om naar herenmode te kijken. Een man met een brede spijkerbroek die in een skinny jeans met hoge taille zit, of bootcut wordt genoemd – die een lichte uitloper heeft bij de beenopening om over een paar zeer hoge, smalle hakken te passen – is wat we het jongensbeen noemen. Als je echter een van de vele nieuwe ultraslanke stijlen met rechte pijpen koopt, is de rok een stuk korter en dus erg onthullend. Het is belangrijk om je hiervan bewust te zijn en nota te nemen zoals ik je moest vertellen, zodat je niet een even tragische modefout maakt.

De kortere jas

Als je zelfbewust bent en je je nooit kunt voorstellen je armen bloot te leggen, wat is dan een betere manier om ze te ontmaskeren dan met een klein jasje? Als je een jas draagt, vergeet je maar al te gemakkelijk om hem dicht te knopen. Met je bovenste knoop los, blijft het een klassieke informele look en als zodanig zeer geschikt voor zowel slimme als informele gelegenheden. De enige uitzondering op de regels is dat als je een paar jaar ouder bent of een heel formeel getailleerd jasje draagt, je helemaal dicht moet knopen. Geloof me, als je zo'n jas draagt ​​met alles behalve een ultraslanke, lange damesjas, dan zit je goed.

Symmetrische trends: zowel covergirls als benen zullen aan deze trend voldoen. Een look die erg lijkt op een van die oude zwart-witfilms waarin alles een beetje wazig en wazig is.

No Curves Here: de combinatie van stretch en synthetische materialen betekent dat deze trend absoluut geen rondingen heeft. Kijk naar die hoge taille broek en shorts gemaakt van een dunne spandex.

Het probleem bedriegen: vermijd het dragen van iets dat synthetisch is, tenzij je het perfecte lichaam hebt.

Lbum People: Als je een beetje te zwaar bent, meestal in het midden of op de dijen, doe je er goed aan om een ​​kapsel te vinden dat deze gebieden overschrijdt. De meest aantrekkelijke opties wiggen en zelfs stijlen met manchetten kunnen binnen dit gebied werken.

Voor haar: korte, uitlopende en getailleerde rokken passen net als een beha. Vermijd panty's, maar als het moet, zwarte, donkere en zeer strakke skinny panty's zijn oké. En als het moet, ga dan voor de platte voorkant in plaats van de geplooide.

This entry was posted in Blogging. Bookmark the permalink.