Wat te dragen naar een feestje

Dameskleding Zoetermeer

Vrouwen en boeken: Laten we eerlijk zijn: Vrouwen hebben belangstelling voor kleding en willen er goed uitzien, afgezien van het feit dat het een middel is om mannen aan te trekken. En de meesten van hen weten hoe ze moeten mixen en matchen, zelfs als ze echt technisch ontwerper zijn. Maar moderne vrouwen vragen zich vaak af wat ze naar een feestje moeten dragen als ze geen idee hebben van kleding. De waarheid is dat er geen definitieve antwoorden op deze vraag zijn, maar hier zijn enkele praktische tips die je kunnen helpen om een beslissing te nemen:

Eerst en vooral moet u beslissen welk soort kleren u het liefst zou dragen. Als u bijvoorbeeld naar een kerstfeest gaat, moet u kerstkleding dragen. Naast de kerstkleuren kunt u kleuren of patronen proberen die groen, paars of rood in zich hebben. Ook, waarom niet proberen een mooie zijden maxi jurk te glijden op dat feest? U kunt dit combineren met kleine zwarte sandalen (schoenen OK met de jurk) en je bent goed om te gaan.

Ten tweede, als je Kimarious bent (niet dat je ooit dubbele toegangskaarten hebt gehad, trouwens) of als je op zoek bent naar een moeiteloze classy look, is kleding de manier om te gaan. Voor deze gelegenheid kun je een pak dragen dat voor die gelegenheid bedoeld is, met een mooi paar schoenen. Kimarious zal een broekpak met hakken voorstellen of een pak dat de dress-up inside look heeft. Je schoenen kunnen zwart, zilver of goud zijn. Ook, contrasteer de kleuren van uw kostuum met de breedte van de tuniek die u zult dragen. Je broek of kameez moet comfortabel zitten in combinatie met de reikwijdte van de tuniek. Je kunt een mooi gouden horloge dragen om de gouden look te accessoriëren. Kimarious suggereert ook dat u de blouse en uw jas kunt “011” en de blouse over de bovenkant van de jas kunt dragen. Het enige wat je doet is alle knoopjes dichtknopen en de blouse laag laten hangen.

Uw blouse kan ook bij de kleur van uw schoenen passen, net als het pak. Als je zwart draagt, draag dan zwarte schoenen. U kunt nog steeds de ultra trendy kleuren zoals oranje en geel dragen en ze zullen er fantastisch uitzien met zwart. Om uw outfit nog stijlvoller te maken, draagt u gouden oorbellen of armbanden die bij uw gouden broek passen.

Tot slot, toon chique minimalisme. Dames, die trendy topjes moeten onder uw topjes gedragen worden, niet erbovenop. Als u topjes draagt die gemakkelijk bereikbaar zijn voor het geval u de afstandsbedieningen kwijt bent, of u het paar dat iemand droeg niet kunt raken, zal het lijken alsof u gedupeerd bent. Het is heel gemakkelijk om dit te voorkomen met mode-informatie. Wees chique, eenvoudig, ultratrendy en zie er gezonder uit. Als die trendy topjes in de weg zitten, pronk dan met de topjes die je hebt in plaats van de hele vloer van het feest te laten staren naar wensen die ze niet hebben.

Laat de persoonlijke stijl van de dame je leidraad zijn. Laat haar vooral dragen wat zij het liefst draagt, en concentreer je op de accessoires. Bij mode gaat het erom te dragen wat je op dat moment het liefst draagt. Als je mode-assistente je deze tip heeft gegeven, is het de moeite waard. Wat mij betreft, ik geef de voorkeur aan basic maar elegante dameskleding. Dat gezegd hebbende, ik hou wel van unieke mode accessoires als ik ga winkelen met mijn dame.

Pyjama’s op kantoor- Wat is de wachttijd? Waarom draagt u uw pyjama niet naar het werk? U voelt zich frisser en kunt de look gemakkelijk combineren met een mooi pak. Nog beter is het als u uw kantoorpak matcht met een bijpassende pyjama. Wat zit er eigenlijk onder die rok? Toedels?

Lees meer

Edelstenen

This entry was posted in Fashion. Bookmark the permalink.