Hoe kies je het juiste maatpak?

maatpak

 

� Ten tweede, vraag of het maatpak met een verzekeringspolis komt.

Om grondig te zijn, vraag of ze je 100% metaal geven of een mix van metaal en wat oude houten knopen.

Als zij u het ouderwetse antwoord geven, dat luidt: “Ja, wij zullen het hemd precies voor u op maat maken,” dan, moet u een storm afblazen. Zo niet, dan, denk maar, misschien was het gewoon weer een gelukje.

Als u ook hunkert naar een op maat gemaakt pak, maarPersona Non toll pakken, ga dan online en pak er nu een. Vooral het krijgen van kortingen tot 55%, zullen de prijzen van deze pakken voldoen aan uw budget. Niet alleen zijn ze op maat gemaakt volgens uw specificaties, maar, de fijnste bekende materialen, de stoffen, de keuzes zijn absoluut allemaal met de hand gemaakt. In zekere zin, alsof u zelf een pak stikt, alleen met de hand gestikt, is het pak zelf een one of a kind, net als het Synthetische pak van Italiaanse makelij, de Engelse linnen pakken, en de Chinese of Indische gemaakte meesterwerken. Als dit uw oren niet de behandeling geeft die ze zouden moeten hebben. Probeer Haute Couture, er zijn misschien zo’n 300 ambachtslieden in dienst bij de beste kleermakers van de wereld, die zelfs de meest ruwe stof maken. Zelfs dan, zou je zeggen, koop je nog steeds een op maat gemaakt pak.

Bedenk altijd dat er in de meeste stoffenfabrieken meer dan honderd arbeiders zijn, waardoor ze slechts één dag nodig hebben voor een overhemd, een pak of een hoeden-maker. Aan de andere kant heeft u bij een maatpak gewoon de keuze tussen het beste op maat gemaakte (“Bespoke” betekent “op maat gemaakt,” in tegenstelling tot “van het rek” wat betekent “het eerste model van een merk met de naam van een ontwerper”!) op maat gemaakte maatpak, of een confectiemodel. Hoe een pak gemaakt wordt, past en tot leven komt, wordt volledig uitgelegd in mijn nieuwe boek over130 Klassieke Garderobetrends – zakveranderingen, te koop 29 sep. 2007.

lees meer:

Maatpakken Amsterdam

This entry was posted in Fashion. Bookmark the permalink.