Hoe kies je een blauw pak

Blauw pak

Ten tweede kunt u kiezen uit verschillende halsbanden die passen bij de gelegenheid.

Een modestijl die in de loop der tijd constant is gebleven, kan traditie worden genoemd. Bijvoorbeeld de uniformiteit van zakenpakken (het “bHyperpak”) of de formaliteit van witte dassen (de smoking).

Blauwe pakken zijn een duidelijk opvallende andere kleur. Ze nemen veel opbergruimte in de kast in beslag. Dit is de reden waarom de kleur blauw een steeds populairdere keuze is geworden voor een trendy garderobe.

Een blauw pak dat nieuw is kan nog steeds een blauwe kleur dragen. De truc is het kiezen van de specifieke tint blauw. Winkelen voor een nieuw blauw pak kan net zo opwindend zijn als winkelen voor een nieuw wit overhemd of een ring.

Winkelen voor een blauw pak is even opwindend als een avond in een chique restaurant.

Gemaakt van verschillende stoffen, kunnen dassen verschillende tinten blauw vertonen. Een snelle blik op de herenafdeling van uw favoriete warenhuis leert u dat katoen, zijde en keperstof de populairste stoffen voor stropdassen zijn. Polyester kledingstukken kunnen moeilijk uit te zoeken zijn.

Het is ook belangrijk om na te denken over de specifieke tint blauw die u wilt. Er zijn tinten die donkerder zijn dan het standaard blauw en er zijn ook lichtere tinten. Kies de lichtere of donkerdere tint voor uw blauwtint. Die tak die u lijkt vast te grijpen is eigenlijk de kleur marineblauw (donker). Na verloop van tijd zult u merken dat u meer tinten gebruikt dan het standaard “blauw” van uw das. Maar gebruik altijd je basis “blauw” kleur als een algemene omtrek voor je das.

Wees niet bang om je effen dassen te mixen en matchen met patronen. In tegenstelling tot vrouwen die de neiging hebben om patronen en felle kleuren te gebruiken met effen dassen, zijn mannen gevarieerder. Je zult versteld staan van wat je allemaal kunt doen. Door een dik verticaal patroon te combineren met een zeer levendig horizontaal patroon (zijn dat treinen?) of door een effen das te kruiden met een subtiel “dambord”-motief krijg je zowel een funky als formele look, alles in één rek.

Blauwe en marine stropdassen zijn bijna synoniem met elkaar. Terwijl opties zoals rode stropdassen vrij gemakkelijk te vinden zijn, kunnen opties zoals een witte stropdas vrij moeilijk te vinden zijn.

Over het algemeen neigen navy pakken meer naar een conservatieve en formele uitstraling. Witte pakken neigen naar een funky en leuke uitstraling. Door patronen en effen kleuren te combineren, kan uw pak er heel eclectisch uitzien.

Wat je ook kiest, zorg ervoor dat je er blij mee bent. Je stropdasknopen moeten niet te overheersend zijn, maar ze moeten ook niet te conservatief zijn.

Ik sprak met een MLB coach, die koos voor een witte das met een navy open hemd. Hij verklaarde dat hij de dasspeld gewoon zou negeren als die niet de juiste kleur had. Ik zou zeggen dat de das je outfit moet completeren; de kleur zou er niet zo veel toe moeten doen als de functionaliteit.

Laat uw das altijd geknoopt. Je verspilt alleen maar tijd met het verwijderen ervan, dus kies een das met voldoende stof zodat je hem later opnieuw kunt knopen. Een das moet uw outfit oproepen en niet uw knopen verbergen wanneer u wilt dat ze opvallen.

Een das moet je dragen als je wilt opvallen voor wat je zegt en niet om je knopen te verbergen.

This entry was posted in Fashion. Bookmark the permalink.