Een trouwpak kopen

Gratis stockfoto met baas van het meisje, gekleurde vrouw, goedgeklede

Een trouwpak wordt maar één keer gedragen; daarom is het kopen van een trouwpak als wegwerpoutfit duur.

Er zijn twee verschillende stijlen trouwpakken; hetTraditionele trouwpak(Twn) ontworpen om gedragen te worden door de vader en de bruidegom of het Nieuwste trouwpak(Brj) ontworpen om gedragen te worden door de bruid en de bruidegom.

Twn’s worden gedragen door de bruidegom; Brj’s worden gedragen door de bruid.

Het traditionele trouwpak is gemaakt van zuiver wol, katoen of zijde en is zwart van kleur. De vorm van het jasje is halfrond en het heeft een lage halslijn. Traditionele kostuums worden geleverd met satijnen voering. optioneel zijn chique jasjes en sjerpen, maar ze worden niet meer gedragen in Italië. Ze worden “Donnas” genoemd. Een vest is een ander accessoire van het traditionele trouwpak. En het trouwpak van de zoon heeft geen plooi en geen stropdas.

Middeleeuwse trouwpakken werden gemaakt van linnen en zijde. Nu is er genoeg merinowol om ze zo comfortabel en zo groen mogelijk te maken.

De bekendste trouwpakken zijn die met de kleuren van de bruidsfamilie. Er zijn ook andere kleuren, waarvan paars, blauw, goud en wit de populairste zijn. De gebruikte stof is of weefsel of organza satijn. Stoffen met horizontale strepen worden tegenwoordig ook gebruikt. En als de familie uit de Latijnse cultuur komt, zijn er ook veel paarse pakken van zijde.

In de Marken in Italië wordt een wedstrijd gehouden om te zien wie het duurste trouwpak kan geven. En de stropdas en de cummerbund maken deel uit van de orde van de dag. Je kunt een zeer exclusief trouwpak krijgen met een Franse stijl, veelkleurige satijnen cummerbund en met spitse voorkant helemaal met trein, maar ze zijn vrij prijzig. Maar als je op de begroting kunt u ook overwegen een Gore & Hand ontwerp.

U kunt tot een norm komen om een trouwpak voor de bruidegom en voor de moeder te hebben. Meestal is het pak voor de moeder meer een bijzaak en worden er maar een paar stukken uit de bruidscollectie gekozen.Bij een trouwpak voor een zoon gaat het niet om extravagantie, het gaat om consistentie. De zoon moet altijd dezelfde kleur overhemd dragen, dezelfde stropdas als de vader, dezelfde schoenen en manchetknopen en altijd hetzelfde jasje.

Een trouwpak is een te groot pak voor een te kleine jongen en het is een te groot pak voor een te grote jongen. Een zoon kan geen pak dragen als de zoon van een leidinggevende of een zakenman bijvoorbeeld. Soms kun je een pak voor een zoon op maat laten maken, maar dit is geen professionele standaard en is meestal voor de eliteklasse. Als u wilt dat uw kind een pak draagt, kunt u er beter een uit het rek kopen als u niet zeker bent van de kwaliteit. Trouwpak man

Als je een pak van het rek wilt kopen, kun je het beste naar een winkel met een goede naam gaan en je zoon laten passen. De verkopers zullen u vertellen welke het beste kwaliteitsniveau heeft en zullen u helpen de beste stof te vinden. Het is niet zo moeilijk om de beste winkel te vinden en de beste kwaliteit pakken voor jongens pak de gemiddelde prijs van ongeveer £ 700 en dit is met een goede kwaliteit stof.

Als u gaat investeren in een chique pak voor uw zoon, wees dan voorzichtig met wat u koopt. Ga voor een chique stof, maar denk na over hoe je het pak gaat aantrekken. Ga je dit pak zakelijk dragen? Waar ga je zijn in dit pak? Ga je de kinderen in dit pak naar school brengen of laat je ze in hun zondagse pak? Er zijn eenvoudige regels voor het kopen van jongenspakken, maar je moet ook op de stof letten.

This entry was posted in Fashion. Bookmark the permalink.